torsdag den 17. november 2011

14/11 2011 gruppearb.

Susannes timer var aflyst pga. sygdom, så vi mødes i gruppen for at tale mere om vores opgave, fordi vi nu skulle have vejledning gennem mail i stedet for.
Vi fik talt en del og skrevet noget ned og sendte det til Susanne.
Tirsdag mødes vi hos mig og fik planlagt vores opgave ud fra nye smittemodel af Anette Schulz og Ulla Pedersen. Senere svarede Susanne på vores mail og så var der mere vi skulle tage stilling til og derefter sendte vi mailen tilbage til Susanne.
Onsdag mødes vi igen for at pudse vores enmeformulering, problemformulering og indledning af og det sendte vi så til Susanne igen. Onsdag aften fik jeg en mail at nu var tingene ved at se okay ud, men vi havde en del fokus på begrebet trivsel og det har vi ikke haft i forbindelse med pædagogikundervisningen, så vi skulle så inddrage andet relevant litteratur der passede til vores emne.
Torsdag talte jeg så først med Julia og vi blev enige om at vi måske skulle inddrage begrebet udvikling i stedet for, men det skal jeg først tale med Carsten om så vi alle kan blive enige om, hvad det er vi vil i vores opgave.
Teori vi vil inddrage:
Knud Illeris og læring og læreprocesser
Pædagogens kompetenceprofil
Clausen og Clausen og livskvalitet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar