søndag den 19. september 2010

En nye case

Case
Casen handler om en teenager på 15 år, som brød sammen derhjemme og ville have hjælp, fordi hun ikke havde det godt med sig selv.
Forældrene tog straks affære og hun kom til lægen dagen efter, for det havde hun bedt om. Lægen tog sig god tid til at tale og lytte til hende. De blev enige om, at hun skulle begynde til psykolog, så snart psykologen havde tid. Lægen ville i mellemtiden have samtaler med hende, for at støtte hende. Skolen blev underrettet af pigen, for hun ville helst klare det selv. Forældrene fik ikke af vide, hvad datteren fejlede, fordi hun gerne selv ville klare det. Lærerne på skolen var meget bekymret, så den ene af forældrene var nød til at være hjemme, for at kunne være der for datteren, men også for at lærerne på skolen ikke skulle være nervøse for, om pigen gjorde noget ondt på sig selv. På et tidspunkt kom lægen og fortalte lidt om, hvad der var med datteren, men det var kun fordi datteren havde tilladt det. Datteren ville have at lærerne ikke skulle være nervøse og derfor bad hun lægen fortælle moderen, hvad det drejede sig om, men endelig ikke det hele. Moderen skulle derefter fortælle lærerne, at de ikke skulle være nervøse og at det ikke var deres ansvar, hvis datteren tog hjem. Klasselæren fik et telefonnummer, så hun kunne sende en sms, hvis datteren tog hjem, for det havde hun det bedst med. Så var den side da i orden, men nu skete der det at datteren fik kyssesyge oven i købet, så hun ikke måtte være i skole. Lægen blev sygemeldt og stoppede fra dags dato. Endnu et nederlag for datteren. Datteren startede så til psykolog, men der kunne hun pludselig ikke få økonomisk støtte til alligevel. Psykologen ringede og forklarede den anden læge, hvad det drejede sig om (med accept fra pigen), for pigen ville bestemt ikke til at forklarer den anden læge hvad der var i vejen, for hun havde ikke den tillid til ham i forhold til hendes normale læge.

1 kommentar:

  1. hej Susanne nå nu må jeg heller fået svaret på dit spørgsmål du sendte for lang tiden siden : jeg har ikke nogen gode eller dårlige undskyldninge for hvorfor jeg ikke har har fået gjort det noget før . Undskyld jeg skal tag mig sammen fra nu af . Håber at det er ok for dig . Først håber jeg at du er blevet helt frisk ..
    Jeg håber at det er den sidste case du tager for det første indlæg du havde med din case var noget lang men nu har den en god størrelse og det er nogle gode spørgsmål du har fundet frem !

    SvarSlet